Benvinguts al meu bloc!

Benvinguts al que a partir d’ara serà el meu bloc personal, on m’agradaria poder-vos fer arribar tota aquella informació que us pugui servir per aclarir els vostres dubtes sobre bellesa i estètica.

Ja feia un temps que m’havia plantejat tenir un racó on poder escriure i explicar-vos moltes de les coses que a vegades em pregunteu quan veniu al meu centre d’estètica d’Amer. Doncs bé,  espero que aquí hi trobeu molta de la informació que us manca i que us respongui a totes aquelles preguntes i qüestions que sovint em plantegeu. Això no treu a que no em pugueu fer qualsevol consulta quan em vingueu a visitar d’acord? Per això hi som!

Intentaré fer-vos arribar la meva experiència com a professional del món de la bellesa i l’estètica, aportant-vos coneixement, informació detallada i sempre propera, opinant de nous tractament i serveis d’estètica, de noves tendències i de tot allò que us pugui interessar per cuidar  la vostra imatge i està sempre a la última!

Només em queda dir-vos  que compartiu aquest nou espai  i que per a qualsevol dubte desitjo que aquí hi trobeu la resposta que busqueu.

Ah! Espero les vostres preguntes i els vostres comentaris, per suposat!

Fins aviat!