Com aplicar correctament la màscara de pestanyes?

Aplicar-se la màscara de pestanyes pot ser una tasca fàcil encara que conèixer certs trucs a l’hora d’aplicar-la pot fer que el resultat sigui molt millor independentment de quina sigui la marca de la nostra màscara. Per això us explicarem alguns trucs i formes d’aplicar la màscara de pestanya segons l’efecte que vulguem aconseguir a la nostra mirada, depenent si les volem més separades, amb més volum o més gruixudes.

Primer de tot, abans d’aplicar-nos el producte, és aconsellable que feu una repassada amb un bàlsam per a pestanyes. Aquest producte principalment proporciona hidratació a les pestanyes, però també ens ajudarà a separar-les i  que es mantinguin rígides.

Un cop ens hem posat el bàlsam, comencem a aplicar la màscara. Concentra la major quantitat del producte a la base de les pestanyes per així poder-les aixecar. Com alternativa també pots fer servir el raspall en vertical i amb la punta, distribueixes el producte des de l’arrel fins a la punta per aconseguir donar volum a la pestanya. Després ho pots fer de forma horitzontal per aconseguir que quedin més obertes.

Una de les formes més conegudes d’aplicar-se la màscara de pestanyes és en zig-zag, per a això cal encaixar el raspall a l’arrel de les pestanyes i començar a realitzar moviments en zig-zag alhora que anem ascendint per les pestanyes. Amb aquest gest aconseguirem que les nostres pestanyes se separin evitant així que es vegin endurides. Un altre moviment que podem realitzar a l’hora d’aplicar la màscara és anar girant el raspall cap amunt. Igual que en el moviment en zig-zag encaixarem el raspall des de la base de les pestanyes i anirem ascendint alhora que el girem, així aplicarem tot el producte que es troba en el raspall i aconseguirem més volum. 

Seguint amb la idea d’aconseguir més volum en les nostres pestanyes existeixen diversos trucs, un d’ells és aplicar màscara de pestanyes primer per la part superior d’aquestes, com si les raspalléssim cap avall i a continuació per aixecar-les ho farem de forma normal. Un altre truc que funciona molt bé per aconseguir que les nostres pestanyes es vegin més gruixudes, és aplicar sobre d’elles, maquillatge en pols i a continuació la màscara de pestanyes per així aconseguir engrossir les pestanyes i per tant dotar-les de molt més volum.

Per un look natural pots aplicar dues capes de producte, però si vol un acabat més marcat aplica tres capes, així aconseguiràs una mirada més profunda. Entre capa i capa, no deixis que el producte s’assequi perquè sinó obtindràs excés de producte i obtindràs els antiestètics grumolls.

Per eliminar els grumolls, no pot faltar-nos una pinta per a pestanyes per pentinar-les després d’haver-nos aplicat la màscara, així aconseguirem més definició i un resultat impecable.