Saps quin tipus de fotodepilació necessites?

La fotodepilació consisteix a destruir el pèl mitjançant l’energia lluminosa que és absorbida selectivament pels fol·licles pilosos, que estan situats per sota de la superfície de la pell. Aquest llum escalfa el pèl i destrueix la capacitat de recreixement del fol·licle, sense malmetre la pell.

Saps quin tipus de fotodepilació necessita el teu pèl?

No tots els sistemes de fotodepilació són iguals. Com tampoc són iguals totes les pells, ni el tipus de pèl, ni la zona que volem depilar. La FOTODEPILACIÓ IPL és l’únic sistema de depilació que s’ajusta al teu tipus de pèl. A diferència d’altres sistemes, l’IPL adapta la longitud d’ona de calor de la pell i al gruix i la quantitat de pèl a eliminar, sense malmetre l’epidermis.

Molt més que estètica

A banda del seu valor estètic, la fotodepilació aporta uns beneficis mèdics i psicològics molt importants per a les persones que pateixen inflamació de les glàndules sudoríferes a les aixelles o als engonals (hidroadenitis), o bé quan es produeix una inflamació dels fol·licles per l’aplicació de determinats productes per depilar diferents zones del cos (cera, cremes, etc.).

També per a ells

Els homes també poden beneficiar-se dels avantatges de la fotodepilació per eliminar l’excés del pèl en determinades parts del cos, com ara l’esquena, el pit, l’abdomen i les natges. Però no tot s’acaba aquí, la fotodepilació és també útil per solucionar problemes com el frec de la camisa al coll, els indesitjats pèls del nas o les orelles…

Segura, eficaç i per sempre

Fins i tot més avançat que els làsers, els sistemes IPL són la primera tecnologia de fotodepilació comprovada per tractar el pèl no desitjat de manera segura en qualsevol tipus de pell, des de la més blanca a la més fosca. Per assegurar un millor rendiment es realitza un historial per tal d’ajustar el tractament a les teves necessitats.

Al nostre centre podràs rebre informació, diagnòstic i pressupost sense cap compromís, perquè puguis gaudir del nostre servei de fotodepilació mèdica. Per més informació, podeu consultar el web del Grup-Riba.

Anima’t a començar el tractament o una nova zona amb la fotodepilació mèdica durant aquesta temporada de tardor-hivern 2012-2013,i tindràs un -50%* a la 1ª sessió.