La termosoduració (algoteràpia)

La tècnica de la termosoduració és una manera senzilla sense dolor, innòcua i còmoda de perdre pes i volum sense fer cap esforç físic. Estimula el greix de l’organisme perquè es redueixi i posteriorment, desaparegui. Redueix i evita la causant principal de l’aparició de la indesitjable cel·lulitis. Aquesta, es redueix també notablement al cap d’unes sessions de termosoduració. Les sessions són recomanades fer dos o tres dies a la setmana d’una durada de mitja hora.

La termosoduració es forma de la següent manera. L’especialista, fa un massatge primer al cos del pacient (que haurà begut prèviament molta aigua mineral abans), amb olis per ajudar a la soduració. Després del massatge, l’envolta amb un plàstic  aïllant, tapant amb tovalloles els peus per evitar que la calor s’escapi. Després, l’envolta amb una manta tèrmica especial, deixant en relax al pacient embolicat durant mitja hora.

Passat aquest temps, es retira la manta i el plàstic, i s’asseca la pell del pacient amb dues tovalloles. Després l’especialista fa un altre massatge al pacient amb una crema lipodispersiva i anticel·lulítica, que facilita la desaparició de la cel·lulítis, redueix líquids, estimula el greix i li dona a la pell un aspecte jove i suau.

Amb aquest tractament tan senzill, controlaràs i evitaràs l’obesitat, la cel·lulítis i remoldejaràs el teu cos perquè sigui més esvelt. Una tècnica senzilla, econòmica i molt còmoda, encara que sempre és recomenable agafar un hàbit sà i controlar la teva alimentació, fent-la més sana, beure molta aigua i fent exercici, per veure els resultats més reeixits, ràpids i duradors combinats sempre amb la salut.