Lipoescultura, tecnologia ultrasònica

Un nou concepte per combatre la cel·lulitis i la grassa localitzada.

Aquest tractament combat amb efectivitat la cel·lulitis remolejant espectacularment la silueta. És un sistema no invasiu i clínicament demostrat que ofereix un tractament efectiu sobre la cel·lulitis i la reducció considerable del perímetre del contorn corporal. Témpera Forte actua amb eficàcia desfent el cúmul de grassa, fins i tot aconseguint combatre  aquella cel·lulitis més resistent de manera ràpida i eficaç amb un resultat definitiu.

La Lipoescultura estètica, és un nou concepte per eliminar la grassa  i s’utilitza quan el problema no és de sobrepès generalitzat, sinó per tractar aquella molesta grassa localitzada que no respon ni al exercici ni a la dieta, i que s’aposenta en llocs molt visibles com l’abdomen, els malucs o el glutis.

Témpera Forte efecte Expres

Cal especificar que no és un tractament per combatre l’obesitat, sinó per eliminar els dipòsits de grassa localitzada. Està indicat per persones que presenten cúmuls de grassa en zones com els braços, cames, zona del genoll, abdomen i malucs.

És un tractament que reprodueix l’acció dels ultrasons, d’aquesta manera provoca la destrucció i la desinflamació de la cèl·lula grassa (adiposa) millorant la qualitat de la pell i del teixit cel·lular, fent que la figura s’estilitzi corregint les imperfeccions i ocasionant la pèrdua de volum en la zona tractada. És una nova tècnica que permet modelar parts del cos molt concretes i de difícil accés com és la cintura i el greix de l’entrecuix, aconseguint eliminar la grassa de forma uniforme.

El nostre pla de Témpera Forte pot acabar amb la cel·lulitis i la grassa localitzada perquè:

 • Trenca les intergrines que s’encarreguen de la unió adipòcit-adipòcit i adipòcit-membrana extra cel·lular.
 • Actua sobre l’acumulació de la grassa, remolejant el teixit gras fent augmentar l’ATP que crema els àcids grassos produint la lipòlisis.
 • Aconseguim la pèrdua de volum per la seva acció drenant, que millora l’eliminació de toxines i per la seva acció circulatòria (pressoteràpia) millora l’aspecte de la pell, menys congestionada i un to més saludable.
 • És un original mecanisme d’acció sobre els receptors de la calor de la pell, resultant un eficaç crema calories amb la seva gimnàstica micro-circulatoria, que no altera els capil·lars, però sí que augmenta la circulació sanguínia i la oxigenació d’aquella zona tractada.
 • Es contempla una millora al cap d’un mes.

El pas a pas del tractament Témpera Forte:

 • Analitzarem el tipus de cel·lulitis. Si la pacient està d’acord, farem unes fotografies de la zona a tractar per veure el canvi final amb el tractament.
 • S’aplica el vial de Témpera Forte, a les zones a tractar i sempre donant prioritat a les parts més problemàtiques. L’aplicació es realitza mitjançant profundes maniobres de massatge aconseguint un eficaç efecte estilitzant del cos.
 • Es barreja una part del vial de amb una dosis de la crema reductora també de Témpera Forte, i s’aplica a través d’un massatge reductor. La clienta notarà una agradable escalfor interna que perdurarà uns 40 minuts.
 • Arribant a aquest punt, es farà una sessió de 30 minuts de pressoteràpia. Es tracta d’una tècnica que potencia l’efecte del tractament de la lipoescultura de Témpera Forte, millorant la circulació sanguínia que actua directament sobre els nòduls de grassa.

Manteniment durant o després del tractament de cabina. 

És important per mantenir i potenciar els resultats obtinguts en cabina, l’ús domiciliari dels productes de la línia corporal D’Lucanni*.

 • Pell de taronja: Témpera Forte o Atemperine
 • Retenció de líquids: Atemperine o Felbo Relax Plus
 • Obesitat localitzada: Témpera o Témpera Forte

* Segons criteri del professional.Més informació sobre els productes Témpera Forte de D’Lucanni.