Les cremes anticel·lulítiques funcionen?

Una de les principals preocupacions estètiques de les dones és la d’eliminar la temuda cel·lulitis o si més no,  intentar prevenir-la.Per combatre-la i prevenir-la el més important és eliminar els tres factors responsables de la seva aparició: el líquid, el greix i les toxines.

Les dones són molt propenses a acumular líquid, un dels principals factors de l’aparició de la cel·lulitis. El greix també tendeix a acumular-se als glutis i cames, i aquest ve acompanyat de les toxines, també principals provocadores de la cel·lulitis. La clau està en eliminar aquests tres elements nocius, però caldrà acompanyar-ho amb un model de vida sana, tot i que si no tenim una cel·lulitis massa severa, podem evitar que empitjori o si encara no ha aparegut, prevenir-la.

Remeis anticel·lulítics
En primer lloc és important seguir aquestes pautes de vida sana sigui el que sigui el tractament que seguim, ja que sense elles és molt probable que el tractament no funcioni. Són les següents:

  • Menjar sa i evitar els greixos. L’ideal és tractar d’ingerir (en el cas de les dones) entre 1200 i 1500 calories diàries. Això s’aconsegueix amb una dieta baixa en greixos i rica en proteïnes.
  • Fer exercici i evitar una vida sedentària.
  • Prendre abundant líquid en forma d’aigua o sucs perquè ajuden a depurar i d’aquesta forma eliminem toxines.
  • Activar la circulació de la sang amb dutxes d’aigua freda.
  • Fer-se massatges circulars també és bo per activar la circulació.
  • Evitar la sal.
  • Prendre antioxidants, aquests es poden trobar en les fruites i en les verdures.
  • Evitar l’alcohol i el tabac, ja que augmenten les toxines.

Cremes anticel·lulítiques
Aquest tipus de cremes són fabricades per combatre, reduir o prevenir l’antiestètica cel·lulitis, gràcies als seus components, tant químics com a naturals. Aquests elements serveixen per activar els àcids grassos i eliminar-los. Aquestes cremes contenen dos tipus d’ingredients: estimulants i inhibidors.

Els ingredients estimulants funcionen de la següent forma. Una vegada aplicada a la zona amb cel·lulitis, els ingredients actius de la crema penetren en la pell arribant a les cèl·lules grasses. La manera en que eliminen el greix és accelerant el metabolisme d’aquestes cèl·lula, que provoca una dissolució del greix. Això s’aconsegueix gràcies a ingredients com la L-carnitina, la cafeïna, el guaraná, la teïna o el cacao, que ajuden a metabolitzar les cèl·lules grasses.

Al nostre centre d’estètica d’Amer i també el de Santa Coloma de Farners, disposem de diferents cremes anticel·lulítiques:

Crema anticelulítica D'Lucani Estètica AmerAntemperine D’Lucani conté Glaucina, una nova substància natural reductora, anticel·lulítica i moldejant de la figura. A més, és el primer tractament anticel·lulític que ajuda a no recuperar el volum perdut. Actua en la reversió cel·lular, transformant les cèl·lules grasses en teixit ferm i elàstic. A més és un eficaç reafirmant de la pell que ha sofert problemes cel·lulítics.

Beneficis a la pell: aconsegueix simultàniament una important disminució de volum, i aconsegueix revertir el teixit gras en teixit ferm. Resultats visibles en una setmana.

crema anticelulítica Estètica AmerTempera D’Lucani és una eficaç  crema metabòlica, reductora i calorífica per a l’ús diari que actua sobre l’acumulació de greix, facilitant la dissolució dels nòduls. Fórmula que genera una veritable gimnàstica micro-circulatòria. Té un efecte termogènic .

Beneficis a la pell: l’aspecte “pell de taronja” es difumina; l’efecte embuatat s’atenua i els contorns es redueixen.

crema anticelulitica Estètica AmerTémpera Forte  és un tractament de Lipoescultura exprés, reductor de les cèl·lules adiposes resistents. Aquest tractament reprodueix l’acció dels ultrasons i combat l’excés de greix, millorant la qualitat de la pell i el teixit cel·lular. Tracta amb efectivitat la cel·lulitis, moldejant espectacularment la silueta, apreciant-se els resultats en un mes.

Beneficis a la pell: s’aprecia una reducció de centímetres a la zona afectada i una notable millora de la qualitat i textura de la pell. Eficàcia immediata.

D’altra banda, els ingredients inhibidors no destrueixen les cèl·lules grasses però impedeixen que acumulin grassa i que augmentin. Alguns d’aquests elements són els  fitosterols i el castanyer d’índies. Normalment les cremes anticelulítiques solen estar compostes d’ingredients de tots dos tipus, ja que actuen millor en conjunt. La calor també és molt bona a l’hora de dissoldre o fondre el teixit gras, per la qual cosa comprovarà que moltes cremes anticel·lulítiques tenen “l’efecte calor”o porten ingredients que generen calor a la pell. Per això també és bo aplicar aquest tipus de cremes amb suaus massatges circulars ja que aquests provoquen calor a la pell i estimulen la circulació de la sang.

Les cremes anticel·lulítiques també contenen ingredients que fan que la pell suï i com sabem, la suor fa que el cos deixi anar grassa. És important ser constant en l’aplicació de cremes cel·lulítiques ja que no podem esperar que actuïn en un sol dia. És important usar-les cada dia, preferiblement a la nit abans de ficar-se al llit ja que és el moment en que la pell absorbeix millor aquests productes.