Maquillatge primavera-estiu 2013

Així com amb la roba, aquesta temporada el maquillatge també ens rep amb colors vibrants: llavis impactants i ulls que no passaran desapercebuts.

Colors elèctrics als llavis o als ulls és una de les tendències en maquillatge d’aquesta temporada primavera-estiu 2013, en la que també guanyen protagonisme les ungles, que no deixaran de sorprendre’ns amb colors i estils molt creatius.

Els llavis agafen tot el protagonisme: deixant de banda una mica els tons neutres que s’han vist en altres temporades, aquesta cop hi haurà una varietat de tons vibrants que van des dels casi fluorescents taronges, magenta, rosa fins als corals.

color labios 2013

Als ulls, les ombres amb acabats daurats o platejats ajudaran a suavitzar els efectes neó del nou “hit” de la temporada que són els delineants de color blau, verds i taronges que s’utilitzen per donar un toc de color a la línia superior de la pestanya.

Pel que fa a la pell i el rostre, us suggerim un maquillatge translúcid i molt natural, preferiblement sense base de maquillatge, només amb hidratants i correctors d’ulleres (del mateix color que la pell, mai més clar, menys a l’estiu) i un to rosat o coral als pòmuls, són les claus per un maquillatge a la moda i super-femení.