Parlem de la xocolateràpia

S’acosta el bon temps i totes volem lluir una pell perfecta. Per això avui us parlem d’un tractament molt útil per encara

Perquè és important preparar la pell abans de l’estiu?

Arriba l’estiu, tot i que el sol encara no escalfa gaire, no ens podem relaxar i ens hem de començar a cuidar la pell per preparar-la abans de l’exposició solar d’aquesta manera evitarem les taques de sol agafant un color més homogeni i maco.

També va bé fer-ho durant l’estiu, ja que ens dutxem molt més, no apliquem els protectors deguts, dormim menys, picotegem més, bevem més alcohol, es protegeix menys la pell en anar amb robes més lleugeres, passem constantment del fred a la calor i de la calor al fred amb els aparells d’aire condicionat, llargues hores al sol a la platja o la piscina que fa que tot això ens quedi la pell ben resseca i envellida sense lluminositat amb tendències a tenir problemes (per això és bo preparar-la).

 

Primer de tot que vol dir exfoliar la pell?

S’allibera a la pell de les cèl·lules mortes i d’aquesta manera, fem una renovació cel·lular enfortint-les i millorant-les. Com a conseqüència, la pell es rejoveneix i adquireix un to lluminós i sa i queda llista per l’ hidratació, ajudant a millorar les taques i les cicatrius. Hem de tenir en  compte que la pell es regenera cada 30 dies.

Promocio Xocoterapia

 

 

En què consisteix el peeling de xocolata

Exfoliem la pell amb un producte natural nutritiu a base de cacau, sucre i amb olis vegetals.

Té dos principis actius:

  1. Mantega de cacau: estimula la producció d’endorfines millorant l’estat anímic. Té grans propietats hidratants i nutritives. Conté polifenoles  que frena l’envelliment de la pell i el cacau afavoreix la reducció de grassa corporal combatent la cel·lulitis i hidratant la pell.
  2. Olis essencials de taronja: s’extreu de la pela de la taronja amb efecte antiinflamatori, antisèptic i bactericida. Té propietats tonificants ajudant a l’eliminació de toxines i estimulant la formació de col·lagen.

 

Espelma de massatge de xocolata blanca

Formulada per massatges de relaxació sensorial en especial xocolateràpia. Protegeix, regenera i reestrucutura la capa lipídica de protecció de la pell. La calor de l’espelma fon la cera obtenint un elixir tebi agradable que dóna una sensació reconfortant i energitzant.

Feta sense parafines, colorant, proteïnes, ni grasses d’animal ni vaselines.

Té dos principis actius:

  1. Mantega de karité: El karité és un arbre de la sabana de l’oest de l’Africa un producte el 100% natural i pur que s’obté de la maceració de la nou que produeix l’arbre. És un gran regenerador, hidratant, nutritiu, ajudant a protegir la pell de les radiacions UVB I UVA, evitant la deshidratació del teixit i protegeix la pel de les agressions externes (sol, fred,…).
  2. Cera d’abelles:  propietats antiinflamatories i cicatritzants donant consistència i protecció a la pell.

 

Envoltura de cacau en pols

El cacau en pols és un antioxidant natural utilitzat per realitzar envoltures i massatge.

El seu principi actiu:

  1. Mantega de cacau: té una gran quantitat de propietats hidratants i nutritives.  Propietats desintoxicant, drenant i reafirmant i, per tant, afavoreix la reducció de greix corporal. Gran contingut de potassi, calci i magnesi.

 

És un tractament molt complet  per preparar la pell i que deixar-la perfecte amb un to lluminós , suau i protegida.

Cal afegir que es un plaer tant físic com mental, acaricia la pell, desperta els sentits, allibera tensions i aporta benestar. Ques més es pot demanar?

Aprofita la promoció d’aquest mes de maig i coneix la xocolateràpia: ARA tens un -20% de descompte amb el tractament hidratació doble de xocolata blanca (facial i corporal) i tractament Deluxe (envoltura de xocolata calenta).