Power Hyaluronic d’ulls i pestanyes, mirada mes jove i pestanyes mes fortes.

Avui us volem parlar d’un nou tractament que ens permet cuidar la delicada pell del contorn d’ulls. Es tracta del tractament Power Hyaluronic de Skeyndor, un tractament a base d’àcid hialurònic. I us preguntareu què és l’àcid hialurònic? 

L’àcid hialurònic és un component natural de l’organisme, que té com a objectiu captar i retenir l’aigua a la pell. Actua com una autèntica “esponja”,  ja que és capaç de contenir fins a 1.000 vegades el seu pes en aigua. No obstant això, existeixen factors externs i interns que disminueixen el capital d’àcid hialurònic de cada individu, la qual cosa incideix en l’estat general de la pell.

Les propietats de l’àcid hialurònic són:

 • Hidrata la pell en profunditat
 • Evita la pèrdua d’aigua cutània.
 • Té una acció protectora i hidratant en profunditat (en combinar fragments d’alt i molt baix pes molecular).

 

1_OJO

 

El contorn dels ulls. 

Hem de pensar que la pell del contorn dels ulls és la més fràgil i fina de la nostra cara. És una de les primeres zones del nostre rostre en mostrar els signes d’envelliment amb l’aparició de petites arrugues i marques de cansament. Amb l’edat es pot alentir la microcirculació sanguínia i limfàtica en tot el seu contorn, provocant l’aparició indesitjable de les ulleres i bosses que es veurà més accentuat amb la deshidratació de la pell. Per això és fonamental tenir ben cuidada i hidratada aquesta zona, ja que es troba exposada a molts elements externs (sol, fred, vent, fum, contaminació,..).

Pestanyes sanes o fortes.

Les pestanyes representen una part molt important dels ulls, ja que compleixen una funció de protecció davant de possibles agressions (pols, sorra,..). Hi ha certs factors com un mal hàbit de desmaquillar-se amb tovalloletes (sempre s’ha de desmaquillar amb un desmaquillant d’ulls), mala alimentació, falta d’hidratació, l’exposició del sol o simplement pel pas del temps,  fan que les pestanyes perdin força i acabin provocant el trencament o la caiguda fent-les més pobres.

El tractament Power Hyaluronic de Skeyndor, ha estat formulat amb substàncies que han demostrat ser capaces d’augmentar els nivells d’aquaporines de la pell. Però, quins són les seves propietats?:

 • Permeten l’adequada distribució de l’aigua en tots els racons de l’epidermis.
 • Són capaços d’incrementar les reserves d’aigua dèrmiques i epidèrmiques.
 • Milloren la funció barrera
 • Ajuden a regular el procés de descamació.

power-hyaluronic

 

En què consisteix el tractament?

 • Edat: a partir dels 25 anys
 • Característiques de la pell: per contorn d’ulls amb signes visibles de fatiga i arrugues de deshidratació o per edat. Pestanyes dèbils, primes o curtes.
 • Durada: La durada és d’una hora.
 • Com funciona: Comencem el tractament desmaquillant la zona amb profunditat a través d’un massatge drenant i amb un sèrum biològic amb efecte lifting, per aixecar la parpella caiguda i atenuar les bosses i les ulleres (arbre de seda, centella Asiàtica,…). Seguidament posem una mascareta de vel impregnada per reconfortar i refrescar els ulls (loto azul, aloe vera,…). Per últim, posarem un gel enfortidor de pestanyes (biotina, pantenol,…) i acabarem amb una crema il·luminadora i reparadora d’arrugues (àcid hialurònic, avena,…).

Així doncs, és un tractament perfecte per cuidar aquestes zones més sensibles i tenir-les ben hidratades.

 

*Foto i font d’informació: Blog Skeyndor