La fotodepilació ha esdevingut un recurs molt emprat, tant per homes com per dones, per treure el pèl en múltiples zones del cos on pot resultar molest o estèticament poc agradable. La fotodepilació és un tractament de depilació modern que presenta grans resultats.

A Sònia Centre d’Estètica i Bellesa us oferim la fotodepilació mèdica a càrrec del grup professional Riba.

Què és la fotodepilació?

La fotodepilació consisteix en destruir el pèl mitjançant l’energia lluminosa. El pèl absorbeix l’energia de la llum que projecta l’aparell emprat en la fotodepilació.

A banda del seu valor estètic, aporta uns beneficis mèdics i psicològics molt importants. La fotodepilació també pot ser beneficiosa per les persones que tinguin hidroadenitis, és a dir, la inflamació de les glàndules sudoríferes a les aixelles o els engonals, o bé en aquelles persones que se’ls inflamin amb facilitat els fol·licles, de manera superficial o profunda, fruit de l’aplicació de determinats productes o del fet d’arrencar per depilar diferents zones del cos. Els beneficis psicològics també són molt valorats, ja que es pot guanyar en seguretat i autoestima.

Com actua?

Una llum intensa altament controlada és absorbida selectivament per els fol·licles pilosos, que estan situats per sota de la superfície de la pell. Aquesta llum escalfa el pèl i destrueix la capacitat de recreixement potencial del fol·licle, sense malmetre el teixit del voltant.

Avantatges de la fotodepilació

El que diferencia els diversos tractaments realitzats amb fotodepilació són les diverses longituds d’ona i la potència dels aparells emprats. Tradicionalment, només un nombre reduït d’homes recorrien a la fotodepilació: nedadors, ciclistes, models, ballarins….Però ara ens trobem en què cada dia són més els homes que utilitzen la fotodepilació per eliminar l’excés de pèl en determinades parts del cos, com ara l’esquena, el pit, l’abdomen i les natges. Però no tot s’acaba aquí, la fotodepilació és també útil per solucionar problemes tan quotidians com el frec de la camisa amb el coll, els indesitjats pèls del nas o les orelles…

 

  • Indicat: qualsevol tipus de pell (previ-diagnòstic). L’IPL és el primer procediment de fotodepilació aprovat com a tractar eficient per extreure el pèl no desitjat de qualsevol tipus de pell, incloses les persones amb pell fosca.
  • Duració: varia segons la zona on s’apliqui la fotodepilació.
  • Sessions: El número de sessions que es necessitaran depenen de diferents factors relacionats amb el tipus de pèl i pell.
  • Preu: tarifa de preus de Fotodepilació Riba