La pressoteràpia consisteix en estimular el sistema limfàtic a través d’un massatge previ amb suaus pressions amb les mans i seguidament apliquem la les anomenades “botes”, una tècnica que a través de la pressió de l’aire aconsegueixen produir un massatge molt més profund.

El sistema limfàtic es troba en paral·lel amb el circulatori. És el responsable d’eliminar toxines i de mantenir el sistema immunitari. Aquest, recorre el nostre cos i té com a punts claus els ganglis limfàtic. Els resultats d’aquest tractament són els d’activar la circulació sanguínia, eliminar toxines, reduir la retenció de líquids i la cel·lulitis, i millorar la circulació.

Abans de començar un tractament cel·lulític s’ha d’analitzar la zona que es vol tractar, fent un estudi per saber quin tipus de cel·lulitis es tractarà. Els tractaments es podran combinar entre si, segons els resultats de l’estudi.

 

  • Indicat: pel dolor i cansament de cames per la mala circulació o embaràs, cel·lulitis, retenció, després d’una intervenció quirúrgica.
  • Sessions: 1 sessió es comença a obtenir resultats, sobretot a nivell circulatori i de retenció de líquids.
  • Durada: 1 hora
  • Preu: 10 sessions 133€ */ 16.50€ per sessió
*El preu del tractament pot variar al Centre d’Estètica Paquita. Consultar preu.