La Rose Therapy és un tractament basat en el concepte holístic (homeòstasi) que ens permet assolir l’harmonia i l’equilibri, per  lluir una immillorable imatge i transmetre d’aquesta manera, benestar i salut. Es treballa tan a nivell mental com corporal, sobre el sistema limfàtic, immunitari i digestiu, així com també a nivell dèrmic (pell). Amb aquest tractament es combinen productes 100% naturals i la força dels quars roses. Es treballa amb la reflexologia facial, un mètode basat en el sistema vietnamita del Dien-Chan i el massatge reflexogen corporal, que inclou la tècnica del traç de polígons, els estiraments abdominals i la reflexoteràpia combinada amb l’aromateràpia.

La Rose Therapy treballa amb la joia de l’aromateràpia: l’oli essencial Absolut de Roses Búlgares, un oli d’exquisit i distingit aroma, que revigoritza i enforteix el cos i incrementa l’equilibri emocional.

La rosa és l’arquetip de les flors, ja que és la més anomenada, la més somiada i considerada en occident com la més distingida i galana de les flors. A més, se li atribueix una força mística: símbol del benestar i amor i de l’optimisme. La rosa simbolitza l’energia de l’amor, l’energia del cor i és el símbol del sufisme. Segons apunta l’escriptora i investigadora alemanya Claudia Hoff: “A la rosa no hi viu només el perfum i la bellesa, sinó les propietats curatives, història, simbolisme i aliment”, és a dir, la rosa també és salut.

Premi al tractament més innovador i exclusiu de “Hypotenuse Spa France”. 

 

  • Indicat: per tot tipus de pells
  • Durada: 1hora 15 min
  • Preu: 28€ *

 

 

 

 

 

 

*El preu del tractament pot variar al Centre d’Estètica Paquita. Consutar preu.