Sí sí, com ho sents! Aquest Nadal volem regalar-te tot un any de depilació gratuït*! Si vols ser l’afortunat o afortunada només cal que participis a la nostra campanya de Nadal que començarà el dia 12 de desembre i acabarà el dia 5 de gener.

Per participar al nostre sorteig ho pots fer a traves de:

1. Butlleta: per cada depilació que et realitzis al nostre centre d’estètica d’Amer (Girona) o per la compra d’un producte i/o tractament del mateix centre, t’entregarem una butlleta que hauràs d’omplir amb les teves dades. Tens temps fins el dia 5 de gener per participar al sorteig.

2. Facebook: si vols tenir més opcions, també pots participar al sorteig a través del nostre Facebook Sònia · Centre d’Estètica i Bellesa. Accedeix des d’aquí si vols participar-hi: Sorteig 1 any de depilació gratuït! Per optar al premi, és important que seguiu i compliu amb els requisits que us demanarem a Facebook. Per participar al sorteig a través de Facebook ho podreu fer des del dia 12 de desembre fins el dia 23 de desembre a les 0:00h.

Entre totes les persones que hagin participat a través del Facebook i els que hàgiu omplert les butlletes, sortejarem el premi d’un any de depilació gratuït! El dilluns dia 7 de gener, us comunicarem a través del nostre web qui ha estat l’afortunat o afortunada!

Ara només ens queda desitjar-vos  molta sort!

 

*Consulteu les bases del sorteig