Aquest sorteig està organitzat per l’empresa SÒNIA amb NIF: 45549876D

Condicions de participació

El període de participació d’aquest sorteig és des del dia 12 de desembre de 2012 al dia 5 de gener del 2013. El sorteig que s’enmarca dins de Facebook s’iniciarà dimecres dia 12 de desembre del 2012 al diumenge dia 23 de desembre a les 0:00h.

Qui vulgui participar al sorteig, caldrà que omplir la butlleta que se li entregarà al centre d’estètica i bellesa d’Amer per a cada compra o depilació. Els que participin a través de Facebook, hauran de ser fans de la pàgina de Sònia · Centre d’Estètica i Bellesa, accedir a l’aplicatiu del sorteig, compartir la promoció al seu mur i convidar a 5 amistats. Tanmateix, es requerirà nom i cognoms així com una adreça de correu electrònic i telèfon per tal de poder contactar amb el participant en cas que aquest resulti guanyador.

Per tal de poder optar al premi que es sorteja, els participants hauran d’ompli i signar correctament la butlleta amb les dades sol·licitades. Els participants al sorteig a través de Facebook, hauran d’omplir les dades que es demanen, compartir la promoció al seu mur i convidar a 5 amistats de Facebook.

Política de Privacitat

Les dades de caràcter personal que ens faciliteu seran tractades tal i com s’indica en les polítiques de protecció de dades de l’empresa SÒNIA.

El premi

El premi d’aquesta promoció consisteix en un any de depilació gratuït, fragmentat en 25€ mensuals que no seran acumulables. Per tant, el guanyador tindrà durant un període de 12 mesos (des de gener del 2013 fins el desembre del 2013), 25€ per a gastar de forma mensual al Centre d’Estètica Sònia d’Amer, i en cap cas seran acumulables i intransferibles a cap altra persona.

Aquests 25€ sols estan contemplats per a serveis de depilació, en cap cas es podran bescanviar per productes o tractament d’estètica.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s’entendrà que hi renuncieu, i l’empresa SÒNIA no us haurà de compensar.

Resolució

Una vegada finalitzi el període de participació (del 12 de desembre al 5 de gener) l’empresa SÒNIA, realitzarà un sorteig entre les persones que hagin participat correctament al sorteig tan a través de les butlletes com a través de l’aplicatiu de Facebook. El guanyador serà escollit mitjançant l’eina http://www.random.org.

El dilluns dia 7 de gener s’anunciarà a través de la pàgina web www.sbellesa.com, la persona guanyadora del sorteig.

En un termini màxim d’un dia, l’empresa SÒNIA es posarà en contacte amb el guanyador a través del telèfon o correu electrònic facilitat, especificant-los els detalls per poder gaudir del premi. A partir d’aquest dia, el guanyador disposa d’una setmana natural per acceptar el premi. En cas de no obtenir cap resposta, s’atorgarà el premi a un altre participant.

La participació en el sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases, i del criteri de l’empresa SÒNIA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l’elecció dels guanyadors.

Així mateix, tots els participants autoritzen a l’empresa SÒNIA a poder utilitzar els seus noms als canals de comunicació que es considerin apropiats (xarxes socials, web, revista…), amb finalitats divulgatives relacionades amb el sorteig, sense rebre cap contraprestació a canvi.