És un tractament renovador micro-exfoliant amb triple exfoliació + peeling multi enzimàtic que conté uns actius que són capaços d’eliminar les cèl·lules mortes, toxines i altres impureses. Després d’un exfoliant intens s’afegeix un concentrat hidratant renovador d’acció equilibrant i es finalitza amb una crema protectora renovadora (amb protecció SPF 8),que  és una crema sedosa i revitalitzant que estimula la renovació de les cèl·lules de la pell i aporta protecció i confort.

Els resultats són : Una pell amb major renovació cel·lular (80%), una pell més hidratada, suau i llisa (100%). Un aspecte radiant i lluminós (90%) i millora les petites imperfeccions i porus (68%).

 

  • Indicat: per a tot tipus de pell, sobretot per les pells més madures, enfosquides, tacades o amb marques. No es recomana a persones amb pells sensibles o fàcilment irritables.
  • Sessions: per obtenir resultats, s’aconsella entre 2 i 4 sessions, segons la pell. Cal fer un manteniment cada 3 o 6 mesos (no s’aplica en mesos de sol)
  • Durada: 1hora
  • Preu: 35€*
 
 
*El preu del tractament pot variar al Centre d’Estètica Paquita. Consultar preu.